UW EVENT KOMT PAS ECHT VAN DE GROND BIJ SIMCENTER OP LELYSTAD AIRPORT!

De plek voor uw event: relatiedag, sales-event, dealerdag of personeelstraining? Simcenter organiseert ze allemaal. Compleet verzorgd met een lunch of diner, met het mooiste uitzicht, direct aan de startbaan van Lelystad Airport.  De Boeing 737 full motion simulator en Cessna's staan voor u en uw relaties gereed.

Een dag weg met uw team of relaties? Een geheel verzorgde (mid)dag met uw collega’s of met uw relatie?
Simcenter Lelystad organiseert graag uw unieke middag of dag. Wat denkt u van een officiële les in de Boeing 737, gecombineerd met vliegles in een Cessna en/of een bezoek aan Themapark De Aviodrome? Hapjes & drankjes, lunch of diner? Aan ons zal het niet liggen: alle ingrediënten voor een unieke beleving zijn aanwezig. En natuurlijk met de hele dag uitzicht op de runway.


Productlancering - introductiedagen - autoshow - dealerevents - klantencontact dagen - relatiebeheer - vergaderen.


Uw vergaderruimte, bedrijfsdagen, trainingen en sales events.
Simcenter Lelystad biedt u een schitterende locatie aan voor uw (periodieke) vergadering of directieoverleg. Wissel het 'serieuze werken' af met (ont)spanning, voor uzelf of uw relaties/bezoekers. Denk hierbij aan een vlucht naar uw favoriete land (met de Boeing 737 simulator), een vliegles in een echte Cessna of een hystorische wandeling bij Aviodrome.


De mogelijkheden

Hangaar: 360M2
Simcenter Lelystad beschikt over een prachtige hangaar (360M2), met daarin de Boeing 737.  Deze hangaar is volledig in te richten aan uw wensen. Inclusief groot reclameframe voor uw eigen reclame-uiting van ruim 8 meter breed!

De Airside Bar:
Onze bar direct aan en met uitzicht op de runway + een heerlijk terras maken het compleet.

 

Vergaderruimtes:
Diverse ruimtes, incl. beamers en white board. Van 5 tot 35 personen


Het eigen parkeerterrein staat tot uw beschikking, inclusief de gevelreclame (frame van 4 X 5 meter).


Dit alles vanaf een centraal gelegen locatie op Lelystad Airport met een geweldig uitzicht over het vliegveld. U bent van harte welkom om op afspraak onze locatie te komen bekijken. Wij geven u dan graag een rondleiding en bespreken uw wensen.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs of bel 0320-288030. E-mail kan ook: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wij gingen U voor!

 • 112 Meldkamer

  Veiligheidsregio Haaglanden, de meldkamer van 112!

 • Adobe

  "...hoewel het weer niet mee werkte is het event en de training een groot succes geworden. De indrukwekkende locatie, direct aan de startbaan, de hangaar (omgebouwd en aangekleed) met op de...

 • RAV Hollands Midden

  "Veel geleerd op deze geweldige dag. Hier werd echt duidelijk waarom CRM uit de luchtvaart ook nuttig is buiten de luchtvaart. De professionals van OSG-VVAA en de begeleiders, de veilige...

 • SNS REAAL

  Raad van Bestuur - SNS. De Inspiratiereis van SNS Bank was onvergetelijk! De bijzondere omgeving en de afsluiting met BBQ was uniek.